VELUX APP vs. VELUX ACTIVE with Netatmo

En ny Smart Home aktør


En ny aktør har kommet på markedet, og som eier av VELUX INTEGRA® kan du nå velge mellom to smarthusløsninger for dine VELUX INTEGRA® produkter.

I mai 2021 ble den nye VELUX App Control (KIG 300 EU) lansert. Dette er en løsning for smarthusbrukere, som ønsker de store fordelene med VELUX ACTIVE, men som ikke er helt klare for automatisering av inneklimaet ennå. I denne artikkelen vil vi spesifisere forskjellen mellom de to produktene.  


Hvordan virker det?


VELUX ACTIVE følger moderne teknologitrender ved å gi brukere sensorbaserte data om deres inneklima, som de aldri har vært i stand til å få tak i før. VELUX ACTIVE bruker disse dataene for å betjene VELUX produkter automatisk for å gi best mulig inneklima.


VELUX App Control på den annen side inkluderer ingen sensorer, og dette er hovedforskjellen mellom de to løsningene. VELUX App Control er et flott utgangspunkt for folk som ønsker å bli med i smarthusverdenen, men fortsatt ikke er komfortable med sensorbaserte automatiseringer.

2 løsninger – 1 plattform

Brukere av VELUX App Control kan alltid legge til sensorer i løsningen sin og dermed oppgradere til VELUX ACTIVE, ettersom de to løsningene er bygget på VELUX ACTIVE with Netatmo plattformen.

Når du, som bruker av VELUX App Control, søker etter support i vår FAQ, kan du finne hjelp gjennom nøyaktig de samme spørsmålene som brukerne av  VELUX ACTIVE . Selv om support spørsmål angående sensorer ikke vil være relevante for deg.

Funksjoner

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Styring via smarttelefon

Gruppestyringsfunksjon

Tidsplan og automatiseringer

Talestyring

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Kompatibilitet

Hey Google, Apple HomeKit og Somfy solskjermingsprodukter

Hey Google, Apple HomeKit og Somfy solskjermingsprodukter

Automatisk varmebeskyttelse

Tidsstyring av ventilasjon

Inneklimastyring

-

Sensorbasert ventilasjon

-

Smartsensordata

-

Direkte værdata

-

Værovervåking

-