VELUX vårkampanje

I forbindelse med VELUX vårkampanje nå i april og mai 2024, har du som VELUX Takvinduspartner mulighet til å støtte kampanjen.

VELUX gir deg markedsføringsmateriell i form av innlegg til Facebook og Instagram, samt ferdige tekster og bilder til bruk på bedriftens nettside, bannere, flyers eller i annonser.

For å hjelpe deg ytterligere på vei tilbyr vi din bedrift en Google Display-annonsekampanje til en verdi av kr. 7.500,-  som kombinerer vårt markedsføringsmateriell med bedriftens navn og logo.

Du må bekrefte din interesse for kampanjen generelt og eventuelt Google Display-annonsekampanjen så snart som mulig i en e-post til velux-no@velux.com. I e-posten må du også sende oss kontaktinformasjonen du ønsker skal vises i annonsene (e-postadresse og telefonnummer), logoen din og spesifisere postnumrene i ditt nærområde der annonsene skal vises. Vi har 50 markedsføringspakker som vil bli tildelt håndverkere etter "først til mølla-prinsippet". Hvis du ikke allerede er VELUX Takvinduspartner, kan du kontakte din VELUX distriktsansvarlig for mer informasjon.